Ολoκληρώθηκε και η έκτη έκδοση του Athens Rally Sprint, 4ος φετινός γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νότιας Ελλάδας, στον φιλόξενο Άγιο Μερκούριο. Ένας αγώνας πολύ δύσκολος στη διοργάνωσή του, μέσα στην Αττική, σε έναν οικολογικά ευαίσθητο χώρο, για μια ακόμη χρονιά απέδειξε ότι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν καταστρέφουν, ούτε επιβαρύνουν το περιβάλλον. Ο καλός καιρός ξανατράβηξε τους θεατές στο βουνό, που ήταν πολύ περισσότεροι από άλλες χρονιές, διάσπαρτοι στα σχεδόν 15 χιλιόμετρα της διαδρομής και θύμιζαν άλλες εποχές, που πιστεύουμε ότι θα έρθουν και πάλι για τους αγώνες ράλλυ. Μεγάλος νικητής και πρώτος στην ομάδα C2, για άλλη μια χρονιά στο Athens Rally Sprint Sprint ο Γ.Αργυρίου με τον Δ.Πάσχο, έχοντας τέλεια γνώση του δρόμου, οδήγησαν στο όριο όπου χρειαζόταν. Δυστυχώς η μάχη που όλοι περίμεναν δεν έγινε αφού οι Π.Κύρκος με τον Γ.Σταυρόπουλο είχαν έξοδο στην πρώτη στροφή του αγώνα.

Στη δεύτερη θέση της Γενικής και πρώτοι C5 κάνοντας την επίδοση του αγώνα, οι Χ.Αυγερόπουλος και Ευ.Γιαβάσης που ξέχασαν ότι που και που αφήνουν και λίγο το γκάζι και μάγεψαν με τα περάσματα τους, τους θεατές που τους χειροκρότησαν έντονα. Τρίτοι στην γενική κατάταξη και πρώτοι στην ομάδα C1 ίσως όχι στην καλύτερη τους μέρα οι Κυπελλούχοι Ράλλυ Ασφάλτου για το 2019 Π.Καμπύλης και Σ.Σταμέλος προσπάθησαν για το καλύτερο.

Πρώτοι στα πισωκίνητα στη γλιστερή διαδρομή, ιδιαίτερα στο πρώτο σκέλος, ήταν οι Δ.Τροβάς με τον Γ.Κόλλια με την εξελιγμένη Μ3, υπερστρέφοντας και προσφέροντας πολύ θέαμα.  Στα Ιστορικά που τίμησαν τον αγώνα με πολλές συμμετοχές, κυνηγώντας τους τίτλους της χρονιάς, πρώτοι και με πολύ καλή επίδοση στη γενική κατάταξη οι Π.Παραδείσης – Κ Ποιμενίδης. Δεύτεροι οι ταχύτατοι Ι.Τσαλαματάς με τον Ν.Μπαμπαλή και την τριάδα να κλείνουν οι Κ.Μυλωνάς με τον Η.Αγγελή.

Στη C4 πρώτοι οι σταθεροί Γ.Κοπανάκης Χ.Φαρμάκης, στη C5 οι θεαματικοί Σ.Χαλδαίος-Κ.Σαμαράς και στη C6 οι πολύ γρήγοροι Δ.Αμαξόπουλος με την Χ.Μωραίτη. Στο Ενιαίο ΣΟΑΑ οι Π.Χαλάτσης- Ξ.Παπαγεωργίου έκαναν κορυφαία επίδοση στη 17η θέση της γενικής κατάταξης μπροστά από πολύ δυνατούς συνδυασμούς. Έντονος συναγωνισμός, θέαμα, μάχες σε όλες τις κατηγορίες και κλάσεις, απρόοπτα, πολλοί θεατές, καλός καιρός. Θα μπορούσαν να είναι οι ετικέτες ενός αγώνα που κύλησε ομαλά σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα δύσκολου να οργανωθεί.

Δείτε τα αποτελέσματαSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *