Η ομαλή λειτουργία της αγοράς στο Ηράκλειο ενόψει της εορταστικής περιόδου, αλλά και το παραεμπόριο, βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης.

Όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη συνεχούς τήρησης της νομιμότητας στην λειτουργία της αγοράς, και της περαιτέρω ενεργοποίησης του ελεγκτικού μηχανισμού για την πάταξη του παραεμπορίου και της αισχροκέρδειας.

Στο πλαίσιο αυτό μικτά συνεργεία υπηρεσιών θα εντείνουν τους ελέγχους τους τις επόμενες ημέρες σε ολόκληρη την Κρήτη, καθώς όπως επισημάνθηκε, στόχος είναι η τήρηση της νομιμότητας, η πάταξη κάθε μορφής παρανομίας στην αγορά, η προστασία του υγιούς εμπορίου και των καταναλωτών.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Γιώργος Σισαμάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Μανόλης Κουμαντάκης, εκπρόσωποι από την εφορία, το τελωνείο, την αστυνομία, τη δημοτική αστυνομία, το λιμεναρχείο  και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *