«Ως ΚΙΝΑΛ αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην Διακομματική Επιτροπή γιατί αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν αναπτυξιακά προβλήματα στη Θράκη και πρέπει να συζητηθούν», δήλωσε ο Βουλευτής του Κιν.Αλ. Ροδόπης ο κος Ιλχάν Αχμέτ σημειώνοντας ότι «βάλαμε και κάποιους προβληματισμούς: Πρώτον, δεν έπρεπε και δεν πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες των Θρακιωτών ως προς το πρακτικό αποτέλεσμα των εργασιών της Επιτροπής. Να μην πολιτικοποιηθεί, να μην είναι επικοινωνιακή προπαγάνδα ή μέσο προκειμένου να αντληθούν πολιτικά οφέλη για τα κόμματα. Δεύτερον, είπαμε τις ήδη γνωστές θέσεις μας για κάθε τομέα της Θράκης θα τις επανακαταθέσουμε στην Διακομματική Επιτροπή.»

Ο κος Ιλχάν Αχμέτ συμμετείχε στις συναντήσεις που είχε σήμερα η Διακομματική Επιτροπή στη Ροδόπη παρουσία της προέδρου της Ντόρας Μπακογιάννη. « Σήμερα είχαμε την ευκαιρία με πρωτοβουλία της προέδρου να έχουμε επαφές όπου κατέθεσα τις προτάσεις μας για τους αγρότες και την μειονότητα. Θέλουμε την ενίσχυση των μικρών αγροτών στην περιοχή και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων. Τις θέσεις μας θα τις παρουσιάσουμε τις επόμενες μέρες. Συνολικά τις προτάσεις του ΚινΑλ και τις δικές μου ανά τομέα.» σημείωσε ο Ροδοπίτης βουλευτής προσθέτοντας με νόημα ότι «Θα ακολουθήσει η μάχη διεκδίκησης για το Νομό Ροδόπης.»

Σχολιάζοντας την διαμαρτυρία αποχώρηση του δημάρχου Κομοτηνής τόνισε: «Ο κος Γκαράνης ως ένας μεγάλος δήμος έχει δίκαιο. Έπρεπε η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής να είχε αποφασίσει να επισκεφτεί όλους τους δημάρχους ξεχωριστά. Εύχομαι και ελπίζω την επόμενη φορά να γίνει. Η Τ.Α. να εισακουστεί όπως πρέπει. Οι προτάσεις του κου Γκαράνη, ενός σοβαρού μεγάλου δημάρχου ειπώθηκαν και θα κατατεθούν και στην Διακομματική Επιτροπή.»
Φώτο: Στιγμιότυπο από τη συμμετοχή του κου Ιλχάν Αχμέτ σήμερα στη συνεδρίαση ρεπορτάζ κείμενο φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *