Μοιράσου το άρθρο:

Την Σάμο  επισκέφθηκε ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, την Τρίτη 03-12-2019, συνοδευόμενος από τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό, στο πλαίσιο της παρακολούθησης του επιχειρησιακού σχεδιασμού των Λιμενικών Αρχών του Ανατολικού Αιγαίου, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος.  

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, επισκέφθηκε, το Λιμεναρχείο Σάμου, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, τα πλωτά περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τον Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου όπου και συνομίλησε με τα στελέχη των Λιμενικών Αρχών, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών και παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους.

Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη και τα πληρώματα για τον επαγγελματισμό, και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.  

Στο περιθώριο της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιο Στάντζο, τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη, τον Υποδιοικητή της 79 Α.Δ.Τ.Ε., καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *