Να τεθεί άμεσα σε λειτουργία η γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου που τοποθετήθηκε πρόσφατα στο Νοσοκομείο, ζητά με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης καλεί τη Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος να αγνοήσει τις «απειλές της εταιρείας που προμηθεύει τώρα οξυγόνο στο νοσοκομείο πως ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία με αφορμή τη μη έκδοση πολεοδομικής άδειας του οικίσκου που τοποθετήθηκε στην πίσω αυλή του νοσοκομείου, που είναι και είναι ο λόγος που δεν έχει μπει σε λειτουργία ακόμη.

Τέλος, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας καλεί τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη να μεριμνήσει ώστε να εκδοθεί η επίμαχη άδεια από την Πολεοδομία και επισημαίνει ότι εάν τα πράγματα με το κορωνοϊό επιδεινωθούν, το νοσοκομείο θα διαθέτει αυτάρκεια.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ:
ΒΑΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ( από χρηματοδότηση και διαγωνισμό που υλοποιήσαμε εμείς!!!

Κλείστε τα αυτιά στις «απειλές «της εταιρείας που προμηθεύει τώρα οξυγόνο στο νοσοκομείο πως θα σας καταγγείλει γιατί λέει δεν έχει «πολεοδομική άδεια ο οικίσκος που τοποθετήθηκε στην πίσω αυλή του νοσοκομειου»(και είναι ο λόγος που δεν έχει μπει σε λειτουργία ακόμη )

ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΡΟ!!!

ΥΓ Ο Δήμος Χανιων θα στριφογυριστεί για να τελειώσει η πολεοδομία την εντελως τυπική έγκριση που απαιτείται;; Ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημαντηράκης ακούει;;

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!!!

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *