Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης συνάντησε χθες τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ν. Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη θέτοντας το θέμα της επάνδρωσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

«Από την πλευρά μας, μεταφέραμε στον κ. Στυλιανίδη, εκ μέρους των συναδέλφων μας, την μεγάλη απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια μας για τον μη ικανοποιητικό αριθμό μετατιθέμενων στην Δ.Α. Ροδόπης», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης και σημειώνεται ότι: «Ο κ. βουλευτής επικοινώνησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ για το θέμα της απόσπασης των (19) αποσπασμένων αστυνομικών στον Έβρο, οι οποίοι δήλωσαν την επιθυμία τους να μετακινηθούν στη Ροδόπη και παρόλα αυτά η μετακίνηση τους έμεινε στα χαρτιά. Ο κ. Στυλιανίδης μας διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα απαντήσει στο ερώτημα μας και σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι η απόσπαση, των εν λόγω αστυνομικών στην Δ.Α. Ροδόπης θα πραγματοποιηθεί.»

Όπως τονίζουν στην ίδια ανακοίνωση:» Η μετακίνηση των αστυνομικών θα δώσει ανάσα στις αστυνομικές Υπηρεσίας του Νομού, που θα μπορέσει να απασχοληθεί με τα ήδη βεβαρυμένα, λόγω συγκυριών, αστυνομικών της καθηκόντων, ενώ θα ενισχύσει την δράση της Αστυνομίας στον τομέα των μεταναστευτικών ροών. Έτσι θα τερματίσει την αγωνία των συναδέλφων μας, καθώς και θα ενδυναμώσει το αίσθημα ασφαλείας των συμπολιτών μας.»

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *