Διαδικτυακή συζήτηση είχαν πρόσφατα τα προεδρεία των ομοσπονδιών των εμπόρων και των βιοτεχνών της Πελοποννήσου. Εξετάστηκαν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει με αφορμή την πανδημία και καταγράφηκαν όλες οι απόψεις των ομοσπονδιών.

Οι πρόεδροι κατέληξαν ομόφωνα στο να συντονίσουν όλες οι ομοσπονδίες τις δράσεις τους και να προχωρήσουν μέσα από ένα ευρύτερο σχήμα «Δίκτυο ΟΕΒΕ Πελοποννήσου», αναβαθμίζοντας, βελτιώνοντας και πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών τους.

Στόχος, να δώσουν όραμα και θετική ενέργεια στα πρωτοβάθμια σωματεία και να αναδειχθούν σε έναν ισχυρό και αξιόπιστο εταίρο, για ευρύτερες συνεργασίες για το μέλλον των κλάδων που εκπροσωπούν, στη νέα μετά Covid, αλλά και ψηφιακή εποχή.

Εκπαίδευση, κατάρτιση, καινοτομία, συνεργατικοί σχηματισμοί, καθώς και ευρύτερες διακλαδικές συνεργασίες, στους τομείς της αγροτοδιατροφής, των κατασκευών, της μεταποίησης, των μεταφορών, των υπηρεσιών και του τουρισμού, θα είναι οι πρώτες προτεραιότητες μαζί με την επανεκκίνηση.

Μοιράσου το άρθρο:Source link