Μοιράσου το άρθρο:

Πέντε διαδραστικούς πίνακες δώρισε το Κολλέγιο Αθηνών σε σχολεία της Σάμου μαζί με πέντε υπολογιστές, οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης παραδόθηκαν και εγκαταστάθηκαν σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού.

Οι Διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείων Καρλοβάσου, παρουσία του Δημάρχου Δυτικής Σάμου, παρέλαβαν δύο διαδραστικούς πίνακες και δυο σταθερούς υπολογιστές.

Οι υπόλοιποι τρεις διαδραστικοί πίνακες και τους τρεις υπολογιστές, παραδόθηκαν στους Διευθυντές του Πυθαγόρειου Γενικού Λυκείου Σάμου κ. Τζανή και 2ου Γυμνασίου Σάμου κα Χατζηιωαννίδου.

Πριν τη παράδοση της δωρεάς ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου υποδέχτηκε τον Ακαδημαϊκό, Καθηγητή Φυσικών Καταστροφών και Διευθυντή των σχολείων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, Κώστα Συνολάκη και τον Χρυσόστομο Συμεωνίδη

Στην συνάντηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου παρουσία του Προέδρου ΔΣ και Αντιδημάρχων,  ο κ. Συνολάκης εξέφρασε για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή του για τα αδικοχαμένα παιδιά και επεσήμανε την αναγκαιότητα εκπαίδευσης για το πώς πρέπει να αντιδρούμε σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα, αναφέροντάς ότι στο κολλέγιο έχουν δώσει βάση στην πρόληψη με μάθημα εκπαίδευσης στη Β΄ Γυμνασίου.

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση των φαινομένων, τόσο κατά τη στιγμή της εξέλιξης όσο και μετά, από όλους τους φορείς (Πολιτική Προστασία, Αστυνομία, Αυτοδιοικητικούς) είπε ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Μοιράσου το άρθρο:Source link