Ο 12χρονος Άρτσι Μπάτερσμπι, το εγκεφαλικά νεκρό αγόρι από τη Βρετανία που ήταν σε μηχανική υποστήριξη, έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο (6/8), αφού οι γιατροί αποσυνέδεσαν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.
Ο Άρτσι απεβίωσε στο νοσοκομείο στις 12.15 μ.μ. περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Αποσυνδέθηκε από την μηχανική υποστήριξη στις 10 π.μ. σήμερα το πρωί.
Η μητέρα του παιδιού Hollie Dance και η θεία του Ella Carter, εμφναίστηκαν έξω από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου στο Whitechapel του ανατολικού Λονδίνου, όπου νοσηλευόταν ο 12χρονος και δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι πέθανε.
Η μητέρα δήλωσε: «Ο Archie πέθανε στις 12.15 σήμερα. Πάλεψε μέχρι τέλους και είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του».
Πηγή: Dailymail
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος